Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Telescopische hoogwerkers diesel
Werkhoogte 4x4 Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Werkhoogte : 21,00 m
Draagverm. : 454 kg
Werkhoogte : 27,75 m
Draagverm. : 350 kg
Werkhoogte : 34,00 m
Draagverm. : 454 kg
Werkhoogte : 40,00 m
Draagverm. : 454 kg
Werkhoogte : 43,15 m
Draagverm. : 300 kg
Werkhoogte : 56,86 m
Draagverm. : 340 kg
Deze telescopische hoogtewerkers zijn bestemd voor werken met meerdere personen op direct bereikbare plaatsen en op grotere afstanden, bijvoorbeeld voor onderhoud van gebouwen, werken aan bruggen, gevelwerken en constructie. Ze kunnen ook negatief gebruikt worden tot onder de wielbasis.

Telescopische hoogwerker huren?

Wilt u een telescopische hoogwerker huren? Dan bent u bij Duma Rent aan het juiste adres! Onze telescopische hoogwerkers zijn bestemd voor werken met meerdere personen op direct bereikbare plaatsen en op grotere afstanden. Wij verhuren een breed assortiment aan telescopische hoogtewerkers van diverse topmerken zoals Genie en Manitou voor korte of lange projecten. U kan bij Duma Rent telescopische hoogwerkers huren met werkhoogtes van 15,72 meter tot 56,86 meter. Wij beschikken over een eigen transportdienst die uw telescopische hoogwerker op tijd bij u aflevert en ophaalt.

Waarom een telescopische hoogwerker huren?

Telescopische hoogtewerkers zijn bestemd voor werken waarbij u met meerdere personen op goed bereikbare plaatsen en op grotere afstanden dient te werken. De telescopische schuifarm van deze machine laat u immers toe om grote afstanden te overbruggen en de werkkooien hebben een draagvermogen dat afhankelijk van het type varieert van 227 tot 350 kg. De telescopische hoogwerkers die Duma Rent verhuurt, kunnen ook negatief gebruikt worden. U kunt met andere woorden ook onder het niveau van de wielbasis werken. Alle telescopische hoogwerkers zijn diesel aangedreven, beschikken over een interne stroomgroep en zijn voorzien van 4 stopcontacten 220 Volt in de werkkooi. Door hun vierwielaandrijving zijn deze telescopische hoogwerkers perfect inzetbaar op alle mogelijke terreinen. U kan dus een telescopische hoogwerker huren voor het onderhoud van gebouwen, gevel- of constructiewerken of werken aan bruggen.

Hoe kan ik een telescopische hoogwerker huren?

In bovenstaand overzicht vindt u alle telescopische hoogwerkers die Duma Rent verhuurt. Naast het merk en het type hoogtewerker, vindt u hier ook de werkhoogte en de prijzen terug van elke telescopische hoogwerker. Als u op het type klikt in de 1ste kolom, komt u terecht op de detailpagina waar u ook de technische fiche en de handleiding van elke machine kan raadplegen. Via deze detailpagina kan u ook een specifieke prijs- of huuraanvraag invullen. Indien u nog twijfelt welke telescopische hoogwerker u dient te huren, neem dan even vrijblijvend contact op met onze verhuuradviseurs op het algemene nummer 056 222 111 of vul ons contactformulier in!

Naast de telescopische hoogwerkers kan u ook tal van andere hoogwerkers huren bij Duma Rent! Bekijk ook even onze schaarliften, kniktelescopische hoogwerkers, spinrupshoogwerkers, verticale hoogwerkers, rupshoogwerkers en hoogwerkers op bestelwagen.

Tips, verzekering en voorwaarden bij het huren van een telescopische hoogwerker

  • U wilt een telescopische hoogwerker huren? Lees dan ook even onze praktische tips bij het huren.
  • Met onze verzekering kan u een telescopische hoogwerker huren met een gerust gemoed! 
  • U zal een telescopische hoogwerker huren bij Duma Rent? Raadpleeg dan ook onze algemene verhuurvoorwaarden.

duma rent