Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Dumpers
Op banden
Draagv. Cap L. Extra veld 4x4 Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Draagverm. : 1000 kg
Capaciteit_liter : 395 l
Draagverm. : 1200 kg
Capaciteit_liter : 515 l
Draagverm. : 1500 kg
Capaciteit_liter : 626 l
Draagverm. : 2500 kg
Capaciteit_liter : 1246 l
Draagverm. : 4500 kg
Capaciteit_liter : 2670 l
Draagverm. : 6000 kg
Capaciteit_liter : 3130 l
Draagverm. : 10000 kg
Capaciteit_liter : 4790 l
Op rupsen
Draagv. Extra veld Capaciteit liter Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Draagverm. : 2000 kg
Capaciteit_liter : 1000 l
Draagverm. : 11000 kg
Capaciteit_liter : 3530 l
Onze knikdumper voor ruw terrein, is ideaal voor het transporteren en verplaatsen van materiaal bij grondwerken en tuinaanleg. er zijn verschillende laadbakken mogelijk volgens het model, geschikt voor draaien, vooruit kippen of hoog kippen. Voor info over de juiste aanbouwstukken en accessoires, klik op het typenummer in de linkerkolom.

Een dumper huren?

Wilt u een kiepwagen of dumper huren? Hieronder vindt u een overzicht van alle dumpers die Duma Rent verhuurt. Onze dumpers van topmerken zoals Terex, Benford, Morooka en Thwaites kan u huren voor korte, middellange of lange projecten. Duma Rent verhuurt de recentste dumpers in alle vormen en maten, met draagvermogens van 850 kilogram tot 15 ton en met laadbakcapaciteiten van 395 tot 5.500 Liter. Wenst u een laadbak die geschikt is om te draaien, om vooruit te kippen of om hoog te kippen? Wilt u een dumper huren op banden of op rupsen? Bij Duma Rent vindt u de geschikte dumper voor elk werk en elke werf! Onze indrukwekkende vloot van diepladers staat dag en nacht klaar om uw gehuurde dumper tijdig bij u af te leveren en op te halen.

Voor welke werken kan ik een dumper huren?

Een dumper is een ideaal vervoermiddel voor het transporteren en verplaatsen van los materiaal. De dumpers worden dan ook vooral ingeschakeld bij grondwerken en tuinaanleg.

Wij beschikken over zelfrijdende knikdumpers met alle terrein banden en met dubbele cardanaandrijving waardoor het mogelijk is om zeer korte bochten te nemen op ruw terrein.

U kan bij Duma Rent ook een dumper huren op rupsen. De MST-3000VD is met zijn laadcapaciteit van 15 ton de grootste rupsdumper van Morooka. Door zijn lage bodemdruk is deze machine geschikt voor het transport van materialen op natte en drassige ondergronden.

Welk type van dumper huren?

Bij Duma Rent kan u dumpers huren in alle vormen en maten. Afhankelijk van het gewicht die u dient te transporteren, kan u kiezen tussen dumpers met draagvermogens van 850 kilogram tot en met 15 ton. Naast het draagvermogen van de dumper, is er ook een variatie in de capaciteit van de laadbak. Wij verhuren dumpers met laadbakcapaciteiten van 395 tot 5.500 liter. In derde instantie kan u kiezen tussen een dumper met banden of een rupsdumper. In laatste instantie beschikken wij ook over 3 types van laadbakken. Ten eerste kan u een dumper huren met een laadbak die kan draaien. In 2de instantie verhuren wij ook dumpers met een laadbak die enkel naar voor kipt. Het 3de type zijn de laadbakken die ook kunnen verhoogd worden zodat u het materiaal gemakkelijk in een container kan lossen. Afhankelijk van het gewenste type werk, kan u dus alle soorten van dumpers huren.

Hoe kan ik een dumper huren?

In de bovenstaande tabel vindt u een duidelijk overzicht van alle dumpers die Duma Rent verhuurt. Naast het merk en het type dumper, vindt u in de andere kolommen ook hun draagvermogen, type laadbak, laadbakcapaciteit en huurprijs. Als u het type dumper aanklikt, komt u terecht op de detailpagina waar u naast de technische fiche en de handleiding ook een prijsaanvraag kan invullen. U wilt een dumper huren maar twijfelt nog welke u nodig heeft? Vul dan het online contactformulier in of neem rechtstreeks contact op met onze verhuurdienst op 056 222 111.

Duma Rent verhuurt ook nog andere types van grondverzet- en bouwmachines. U kunt niet alleen een dumper huren maar ook walsen, knikwielladers, Bobcats, graafmachines of minigravers. 

Tips, verzekering en voorwaarden bij het huren van een dumper

  • U wilt een dumper huren? Lees dan ook even onze praktische tips bij het huren.
  • Met onze verzekering kan u een dumper huren met een gerust gemoed! Ontdek alles over onze huurverzekering.
  • U zal een dumper huren bij Duma Rent? Raadpleeg dan ook onze algemene verhuurvoorwaarden.


duma rent