Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Rupshoogwerkers diesel
Werkhoogte Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Werkhoogte : 14,10 m
Draagverm. : 250 kg
Werkhoogte : 15,88 m
Draagverm. : 270 kg
Werkhoogte : 22,12 m
Draagverm. : 249 kg
Werkhoogte : 23,00 m
Draagverm. : 227 kg
Deze rupshoogwerkers zijn perfect inzetbaar voor bouw- en onderhoudswerken zoals industriebouw, snoeien van bomen... Hun rupsbanden maken ze geschikt voor gebruik op een sterk oneffen ondergrond en op zeer ruwe terreinen.

Rupshoogwerker huren?

U wil een rupshoogwerker huren? Bekijk dan even de rupshoogwerkers die Duma Rent te huur aanbiedt. U kan bij ons de recentste rupshoogwerkers huren van topmerken zoals JLG en Aichi voor kleine, grote, korte of langdurige projecten. De werkhoogte van onze rupshoogwerkers varieert tussen de 22 en 23 meter. Onze eigen transportdienst staat altijd klaar om uw gehuurde rupshoogwerker op uw werf of bij uw bedrijf af te leveren en op te halen.

Waarom een rupshoogwerker huren?

De rupshoogwerkers hebben n extra voordeel ten opzichte van de andere hoogwerkers. Zij beschikken namelijk over rupsbanden. Hierdoor zijn deze rupshoogwerkers geschikt voor het gebruikt op extreem oneffen terreinen of zeer ruwe ondergronden. Een rupshoogwerker is dan ook perfect inzetbaar voor bouw- en onderhoudswerken zoals industriebouw, het snoeien van bomen, het ophangen van spandoeken op verkavelingen,

Hoe kan ik een rupshoogwerker huren?

In eerste instantie kan u in het onderstaande overzicht de diverse rupshoogwerkers zien die Duma Rent verhuurt. Naast het merk en type rupshoogwerker, vindt u ook hun werkhoogte en de huurprijzen terug. U kan de detailpagina van elke rupshoogwerker raadplegen door op het type in de 1ste kolom te klikken. Op deze detailpagina vindt u de handleiding en technische fiche van elke rupshoogwerker. Eens uw keuze vastligt, kan u een specifieke prijsaanvraag indienen. U wilt een rupshoogwerker huren maar u twijfelt nog welke het meest geschikt is? Neem dan even contact op met onze verhuuradviseurs op 056 222 111 of vul ons contactformulier in.

Naast de verhuur van rupshoogwerkers, kan u nog tal van andere hoogwerkers huren bij Duma Rent. Ontdek ook onze kniktelescopische hoogwerkers, spinrupshoogwerkers bi-energy, schaarliften, verticale hoogwerkers, telescopische hoogwerkers en hoogwerkers op bestelwagen!

Tips, verzekering en voorwaarden bij het huren van een rupshoogwerker

  • U wilt een rupshoogwerker huren? Lees dan ook even onze praktische tips bij het huren. 
  • Met onze verzekering kan u een rupshoogwerker huren met een gerust gemoed! 
  • U zal een rupshoogwerker huren bij Duma Rent? Raadpleeg dan ook onze algemene verhuurvoorwaarden.

duma rent