Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Graafmachines > 9 ton
Op rupsen
Tonnage Extra veld Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Tonnage : 15 ton
Tonnage : 22 ton
Tonnage : 23 ton
Tonnage : 25 ton
Tonnage : 25 ton
Tonnage : 35 ton
Tonnage : 38 ton
Op banden
Tonnage Extra veld Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Tonnage : 9.5 ton
Tonnage : 17 ton
Tonnage : 18 ton
De kranen worden gebruikt voor graven van sleuven en funderingen, grote grondwerken en nivellering en hijsen van lasten op de werf.

Graafmachine huren?

Wilt u een graafmachine huren? Dan is Duma Rent uw ideale partner! Wij verhuren een grote vloot aan graafmachines van topmerken zoals Caterpillar, Hyundai, Terex en Kobelco. U kan onze graafkranen huren voor korte of lange projecten. Afhankelijk van de aard van de werken, kan u een graafmachine van 9 tot 38 ton huren.

Onze vloot van diepladers staat dag en nacht klaar om de graafmachines tijdig bij u af te leveren en op te halen. Voor de grootste graafmachines vanaf 25 ton wordt er een uitzonderlijk transport voorzien.

Een kleine of grote graafmachine huren?

De graafmachines van Duma Rent worden in eerste instantie opgedeeld volgens hun gewicht: minigravers met een tonnage tot 9 ton en grote graafmachines met een gewicht van mr dan 9 ton.

Een kleine graafmachine wordt eerder gebruikt voor het graven van sleuven en funderingen. De grotere graafkranen worden ingeschakeld voor grotere grondwerken, nivellering en het hijsen van lasten op de werf.

Een graafmachine huren op banden of met rupsen?

Naast het gewicht, wordt er ook een onderscheid gemaakt tussen een graafmachine op banden of een graafkraan op rupsen. Een graafmachine op banden worden over het algemeen ingeschakeld voor wegenwerken omdat de ondergrond egaler en vaster is.

Een graafmachine op rupsen wordt vooral gebruikt voor tuinbouw, bouwwerken en andere constructiewerken. De rupsen van de graafkranen laten immers toe om vlotter te rijden over een ruwe, onvaste of modderige ondergrond.

Accessoires voor graafmachine huren

Duma Rent verhuurt ook een grote hoeveelheid aan accessoires voor de graafmachines. Van sorteergrijper tot breekhamer, van graafbak tot kantelbak, voor elke werf leveren wij het gewenste materiaal voor uw graafmachine. Sinds kort vindt u ook een verdichtingswiel in ons verhuuraanbod.

Veilige graafmachines te huur!

Om uw personeel veilig te kunnen laten werken in speciale omstandigheden zoals saneringen, petrochemie of asbest, heeft Duma Rent ervoor gekozen om alle grote graafmachines vanaf 14 ton te voorzien van een filteroverdruksysteem.

Dit systeem bestaat uit een filteroverdruk-unit welke op de motorkap van de graafmachine gemonteerd is en een TACs signalisering in de cabine van de graafkraan. Naargelang de toepassing worden naast de standaard P1 luchtfilter, combifilters geplaatst welke aangepast worden aan de werkzaamheden.

Een veilige graafmachine te huur bij Duma Rent! Kijk bij de praktische tips voor het huren van een graafmachine.

Hoe kan ik een graafmachine huren?

U vindt hieronder een duidelijk overzicht van alle graafmachines die Duma Rent verhuurt. Op de detailpagina van elke graafmachine vindt u telkens de technische fiche, de mogelijke accessoires, de handleiding en de prijzen terug. U kan bij elke graafmachine een specifieke prijsaanvraag indienen.

Indien u nog twijfelt over welke graafkraan u dient te gebruiken, vul dan uw wensen in op ons contactformulier en wij stellen u de meest geschikte graafmachine voor!

Naast ons ruim aanbod aan miniwielladers en graafmachines, kan u bij Duma Rent ook grotere knikwielladers huren. Ook voor andere bouw- en grondverzetmachines kan u bij Duma Rent terecht. Bekijk ook even de dumpers, walsen, mini-wielladersen mini-gravers die Duma Rent verhuurt.

Praktische tips: graafmachine huren

Bij uw aanvraag om een machine te huren, kunnen wij u sneller en gerichter helpen als u zich vooraf reeds volgende vragen hebt gesteld:

 • Welke toepassing?
  (Wat wil ik precies met de machine doen? Zal ik deze binnen of buiten gebruiken? Wat is de samenstelling, het volume en het gewicht van de last?)
 • Welke ondergrond?
  (Hard of zacht, vlak of oneffen?)
 • Welke ruimte?
  (Kan ik vlak naast of onder de werkplek staan? Hoeveel vrije ruimte is er rond de werkplek? Wat is de hoogte van en de horizontale afstand tot de werkplek? Moet er over hindernissen heen gewerkt worden?)
 • Welke beperkingen?
  (Wat is de breedte van de toegang, de doorrijhoogte en de draagkracht van de ondergrond?)
 • Welke werkplek?
  (Betreft het een private werf of een openbare weg? Dit is van belang voor het eventueel voorzien van een nummerplaat, van een aangepaste verzekering en voor het vereiste rijbewijs.)

Geef uw reservatie enkele dagen op voorhand door, zodat de levering van uw machine tijdig kan worden ingepland.

De transportkosten zijn afhankelijk van de afstand tot de werkplek en van het type van de gehuurde machine. Aarzel niet om de juiste transportprijs aan te vragen.

Indien gewenst komen wij graag bij u op werfbezoek, zodat we het juiste advies kunnen voorzien om de werkzaamheden op de meest veilige en economisch interessante manier uit te voeren. Zo kunnen wij ook een gepaste offerte op maat aanbieden.

Huurtarieven graafmachines

Voor de huurkosten van een graafmachine raadpleegt u het schema hieronder. Hier in vindt u de dag - en weekprijzen. De verhuur prijzen van de graafmachine verschillen naar maat en merktype van de graafmachines.

De transportkosten zijn afhankelijk van de afstand tot uw werkplek en het type van de gehuurde machine. Aarzel geen moment en vraag om de transportprijs voor de graafmachines huren.

Uw gemoedsrust perfect verzekerd

U voert uw werk naar behoren uit, dankzij Duma Rent. Wij bieden u immers een polis aan die u verzekert tegen schade aan onze werktuigen. U hoeft daarvoor niet zelf een makelaar te contacteren.

U bent verzekerd voor een premie die 10% van het standaard huurtarief bedraagt. U bent dan verzekerd voor ongevalsschade in Belgi en omringde landen. De polis bevat tevens een dekking tegen vandalisme, diefstal, brand, machine breuk en eventuele ongevallen op de openbare weg. Wij doen hier beroep op een gerenommeerde Europese verzekeringspartner.

Deze verzekering is verplicht, tenzij u zelf een eigen polis voorlegt. Deze polis moet onze goedkeuring krijgen.

Algemene huurvoorwaarden

Een miniwiellader of Bobcat is te huur bij Duma Rent onder een aantal algemene voorwaarden. U vindt onze algemene huurvoorwaarden op deze websit.

Openbare weg

Onze toestellen mogen niet op de openbare weg worden geplaatst, tenzij u beschikt over de nodige vergunning of indien de machine is uitgerust met een nummerplaat op aanvraag van de huurder.

Verplaatsen

De machines mogen enkel verplaatst worden door de huurder na schriftelijke toestemming van Duma Rent.

Brandstof

Wij leveren de machines met een volle brandstoftank. Het bijvullen of vervangen van een gasfles wordt gefactureerd aan de huidige marktprijzen.

Draaiuren

De huurprijs per dag omvat zeven draaiuren van de machine. Extra werkuren worden aan de dagprijs gedeeld door zeven aangerekend per uur.

Werkdagen

Huren bij Duma Rent gebeurt op basis van vijf werkdagen per week. Indien u de machine ook gebruikt in het weekend, dient u dit de melden. Deze extra dagen worden dan ook in rekening gebracht bij de facturatie van de Bobcat of miniwiellader.

Reinigingskost

Er wordt een reinigingskost en een milieuheffing in rekening gebracht worden als de machine vuil terugkeert. 

BTW 

De prijzen die vermeld zijn op deze website zijn exclusief BTW. In de prijsaanvraag vermelden wij de prijs inclusief en exclusief BTW. Vraag gratis en direct een prijsaanvraag aan. Voor een snelle huuraanvraag kunt u ons ook mailen. 

Betalingsmogelijkheden 

Er is mogelijkheid tot betaling met Bancontact en VISA in onze burelen te Marke.

duma rent