Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638

Bekijk onze meest recente prijslijst!

Raadpleeg onze huidige prijslijst door op 'Lees meer' te klikken.

Lees meer

Bijtanken wordt Opladen

De elektrificatie van het verkeer wordt ook stilaan doorgetrokken op de werkvloer. Ook bij Duma Rent is de transitie al geruime tijd ingezet. Vooral bij machines voor binnengebruik, waar dieselmachines vaak geluidsoverlast veroorzaken en geur en trillingen produceren, worden deze nu vervangen door krachtige accu-machines.

Lees meer

Opening 'Duma Rent Paris' in Canly

Om de 'nieuwe vestiging' voor te stellen nodigde 'Duma Rent Parijs' op 23 juni hun klanten uit op een barbecue in Canly.

Lees meer

De ecotoeslag: wat en waarom?

Sinds kort vindt u een ecotoeslag terug op uw factuur. Deze kleine toeslag dekt een grote lading aan verantwoordelijkheden en te ondernemen acties, zodat wij zo ecologisch verantwoord mogelijk met ons milieu blijven omgaan.

Lees meer

Dumagazine 19

De 19de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

SALON Made in Hainau

Op 19-20 mei 2022 nam Duma Rent France voor de eerste keer deel aan de beurs ‘Salon Made in Hainaut’ in Wallers-Arenberg, arrondissement Valenciennes. Versterking van de noord franse markt.

Lees meer

Bedrijfsfilm Duma Rent

Uw specialist in de verhuur van machines voor bouw en industrie.

Lees meer

Bedrijvencontactdagen in Xpo Kortrijk

Op 27 en 28 april'22 was Duma Rent aanwezig op de Bedrijvencontactdagen in Xpo Kortrijk. Het grootste contactevent in België. Ondernemers op een persoonlijke manier ontmoeten, het blijft een succes-formule.

Lees meer

Grensoverschrijdend

Naast de Belgische hoofdzetel in Marke beschikt Duma Rent over een volledig uitgebouwde vestiging in het Franse Dunkerque. Daarnaast zijn er verschillende depots verspreid over beide landen. Zo kunnen wij u steeds optimaal van dienst zijn.

Lees meer

Goed nieuws voor Sacha

Enkele dagen geleden kwam dit Franse krantenartikel onder onze aandacht. Na het lezen van dit schrijnend nieuws over de zeer complexe gezondheidssituatie van de hulpbehoevende Sacha, hebben we ...

Lees meer

Online prijsaanvraag

U kunt ons volledige verhuuraanbod eenvoudig raadplegen op deze website. Kies de gewenste machine, selecteer de benodigde toebehoren en verzend uw aanvraag. Wij bezorgen u dan snel een gepaste offerte.

Lees meer

Duma Rent op Matexpo'21 

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt deze gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers. Na het succes van de vorige edities is Duma Rent ook deze keer aanwezig met een grote VIP-tent.

Lees meer

NIEUW: CMC spinrupshoogwerkers

Duma Rent kocht 10 spinrupshoogwerkers bij de Italiaanse fabrikant CMC. Deze machines kunnen zowel met Kubota dieselmotor of elektrisch via het stroomnet worden aangedreven.

Lees meer

NIEUW: CTE hoogwerkers

Duma Rent heeft zijn gamma hoogwerkers op bestelwagen uitgebreid met 20 stuks van het merk CTE. Er werden 15 telescopen van 18 meter en 5 kniktelescopen van 20 meter aangekocht.

Lees meer

NIEUW in ons gamma: de transporter KUBOTA RTV900X

Dit robuuste en comfortabele voertuig biedt plaats aan 2 personen en heeft een laadbak die tot 500 kg aan materiaal kan vervoeren + een trekhaak voor aanhangwagens (trekvermogen van max 1 ton).

Lees meer

Matexpo'21, een geslaagde editie!

Van 8 tot 12 september 2021 ging ‘Matexpo’, de tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel door in Kortrijk Xpo. Net als in 2019, waren ook wij van Duma Rent weer van de partij!

Lees meer

Nieuw: The Beast !

Onze nieuwe krachtpatser!

Lees meer

Ontdek Dumagazine 14

De 14de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

Dumagazine 17

De 17de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

Ons technisch team

Een twintigkoppig team van bedreven service-techniekers staat klaar om u verder te helpen met info en advies over onze bouwmachines of met een snelle interventie op uw werf. Zo wordt elk mogelijk oponthoud tot een absoluut minimum beperkt.

Lees meer

Video oogst lentehoning 2018

Met onze Dumabijen geven wij de natuur graag een duwtje in de rug, én we krijgen er een prachtig product voor in de plaats. In deze video ziet u hoe de lentehoning wordt geoogst.

Lees meer

Dumagazine 18

De 18de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

Ontdek Dumagazine 11

De 11de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

Ontdek Dumagazine 13

Ons 13de Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengt Duma Rent een eigen magazine uit, met een mix van technische informatie over de machines en algemene artikels over het bedrijf en zijn klanten.

Lees meer

Huur nu onze 38 Ton graafmachine!

Duma Rent heeft een nieuw pronkstuk opgenomen in zijn verhuurgamma. U kan vanaf heden bij ons een 38 ton rupskraan huren voor korte, middellange of lange termijn. De graafmachine in kwestie is Kobelco SK 350 LC-9. Ontdek hier de foto's en verdere informatie over deze graafkraan.

Lees meer

Nieuw: KLUBB hoogwerkers op bestelwagen

Duma Rent heeft zijn vloot uitgebreid met 22 KLUB hoogwerkers waarvan 20 stuks op bestelwagen en 2 stuks op terreinwagen.

Lees meer
Secretaresse- & Vrouwendag bij Duma!

Secretaresse- & Vrouwendag bij Duma!

Naar goede gewoonte zet Duma op secretaressedag alle vrouwelijke medewerkers in de bloemetjes. 
Alvast een paar leuke foto’s van deze mooie dag in een deugddoende lentezon!

VIDEO Roterende verreiker verplaatst iconische Brusselse draak

Bekijk de volledige TV Brussel-reportage van deze verhuis via de bijgevoegde link.

Lees meer

VIDEO: MOROOKA MST-2200VDR in actie

Met een bovenstel dat moeiteloos 360° kan roteren een een laadvermogen van maar liefst 11000 kg is deze dumper op rupsen de ideale partner voor alle groot grondverzet.

Lees meer

Ontdek Dumagazine 10

De 10de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

Dumagazine 15

De 15de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

Stipte levering op locatie

De logistieke ervaring die we in 4 decennia wisten op te bouwen, staat garant voor een stipte levering van de bouwmachines op uw locatie, zowel in binnen- als in buitenland. Wij passen ons aan aan de planning van uw werf en niet andersom!

Lees meer

Ontdek Dumagazine 12

De 12de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten. Klik op lees meer om Dumagazine 12 te ontdekken.

Lees meer

Dumagazine 16

De 16de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

Duma Rent op Matexpo 2019

Van 11 tot 15 december 2019 waren wij naar goede gewoonte aanwezig op MATEXPO in Kortrijk XPO.

    
   
 

Lees meer

YOUCA Action Day !!

21 oktober 2021. Dan doen wij, Duma Rent, mee aan de jaarlijkse YOUCA Action Day. Ieder jaar engageren zich meer dan 15.000 leerlingen om op die dag, tijdens de schooluren, te gaan werken. Hun loon, 55 euro per leerling, gaat naar sterke jongerenprojecten wereldwijd.

Lees meer
duma rent