Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Heftrucks semi-industrieel
Hefcapaciteit Hefhoogte Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Hefcapaciteit : 2500 kg
Hefhoogte : 4700 mm
Hefcapaciteit : 3000 kg
Hefhoogte : 4700 mm
Hefcapaciteit : 5000 kg
Hefhoogte : 5500 mm
Onze semi-industriŽle heftrucks zijn geschikt voor oneffen vaste ondergrond zowel bij binnen- als bij buitengebruik. Ze zijn uitgerust met een gesloten cabine en een triplex hefmast. Verschillende masttypes beschikbaar. Afmetingen op aanvraag.

Een semi-industriŽle heftruck huren?

Wilt u een semi-industriŽle heftruck huren? Bekijk dan even het onderstaande gamma aan semi-industriŽle heftrucks die Duma Rent verhuurt. Onze semi-industriŽle heftrucks van het topmerk Manitou zijn geschikt voor binnen- en buitenwerk op vaste en oneffen ondergronden zoals kiezel en grind. U kan onze semi-industriŽle heftrucks huren voor korte, middellange of langdurige projecten. Wij verhuren semi-industriŽle vorkliften met hefcapaciteiten van 2,5 tot 5 ton en met hefhoogtes van 3,7 tot 4,5 meter. Onze vloot van diepladers staat dag en nacht klaar om uw gehuurde semi-industriŽle heftruck tijdig bij u af te leveren en op te halen.

Wat is een semi-industriŽle heftruck?

Een semi-industriŽle heftruck is een vorkheftruck die geschikt is voor het laden, lossen en verplaatsen van lasten, goederen en materiaal op vaste en oneffen ondergrond zoals grind of kiezelstenen. Onze semi-industriŽle vorkliften kunnen dus zowel buiten als binnen ingezet worden. Als de ondergrond echter drassig of modderig is, opteert men best voor een 4x4 heftruck of alle terrein vorkheftruck. Onze semi-industriŽle heftrucks beschikken over een gesloten cabine en een triplex hefmast. De diverse types semi-industriŽle heftrucks variŽren op het vlak van hefcapaciteit en reikhoogte. Wij verhuren semi-industriŽle vorkheftrucks met hefcapaciteiten van 2.500 tot 5.000 kilogram en met reikhoogtes van 370 tot 450 cm.

Hoe kan ik een semi-industriŽle heftruck huren?

In onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle semi-industriŽle heftrucks die Duma Rent te huur aanbiedt. In de 1ste kolom vindt u het merk en het type. In de volgende kolommen vindt u de hefcapaciteit, de reikhoogte en de prijzen van elke semi-industriŽle heftruck terug. Als u in de 1ste kolom op het type klikt, komt u op de detailpagina terecht. Hier kan u de handleiding en technische fiche van de semi-industriŽle heftrucks downloaden. Op deze detailpagina kan u ook een huuraanvraag indienen. Als u nog twijfelt welke semi-industriŽle heftruck u wenst te huren, neem dan even contact op met onze verhuuradviseurs op het nummer 056 222 111 of vul ons online-contactformulier in. 

Wilt u een semi-industriŽle heftruck huren of zoekt u een andere heftruck? Ontdek dan ook onze gewone heftrucks, alle terrein vorkheftrucks, grote vorkliften, roterende verreikers, vaste verreikers, stapelaars, reachtrucks en mobiele laadkaaien.

Tips, verzekering en voorwaarden bij het huren van een semi-industriŽle heftruck

  • U zou graag een semi-industriŽle heftruck huren? Bekijk dan ook even onze praktische tips bij het huren. 
  • Met onze verzekering kan u een semi-industriŽle heftruck huren met een gerust gemoed! 
  • U wilt een semi-industriŽle heftruck huren bij Duma Rent? Raadpleeg dan ook onze algemene verhuurvoorwaarden.

duma rent