Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Stapelaars
Hefcapaciteit Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Hefcapaciteit : 1400 kg
Om goederen te kunnen stapelen of in rekken te plaatsen als men een beperking heeft van gangbreedte of werkruimte. Bij dergelijk toestel loopt de bestuurder achteraan mee.


Stapelaar of transpallet huren?

U zoekt een bedrijf die stapelaars verhuurt of u wil een transpallet huren? Dan bent u bij Duma Rent aan het juiste adres! Duma Rent verhuurt diverse types van stapelaars voor korte of langdurige projecten van het merk BT. U kan bij ons stapelaars huren met hefvermogens van 1,2 tot 1,6 ton en met hefhoogtes van 1,9 tot 4,7 meter. We beschikken over een ruime vloot diepladers die garant staan voor een stipte levering en ophaling van uw gehuurde stapelaar.

Voor welke werken kan u een transpallet huren?

U kan een transpallet huren voor diverse doeleinden. Een stapelaar is een transpallet waarmee materialen ook in de hoogte kunnen gestapeld worden. De elektrische aangedreven stapelaar is smaller, vinniger en heeft een kleine draaicirkel die overeenkomt met de lengte van de machine.  Een stapelaar is dus vooral geschikt om goederen te stapelen of in rekken te plaatsen als men beperkt is qua gangbreedte of werkruimte. Door zijn compactheid kan je uw magazijnruimte optimaal benutten wat resulteert in een kostenbesparing. In vergelijking met de reachtrucks, loopt de bestuurder van de stapelaar achteraan mee.

Welk type stapelaar huren? 

U kan bij Duma Rent diverse types van stapelaars huren. De 2 voornaamste verschillen tussen de stapelaars ligt in de hefcapaciteit en de hefhoogte. Al naargelang het gewicht van de materialen die u dient op te tillen, kan u een keuze maken uit stapelaars met een hefvermogen van 1,2 tot 1,6 ton. Daarnaast is ook de hoogte die dient overbrugd te worden van belang. Daarom verhuurt Duma Rent stapelaars met diverse masttypes die kunnen variŽren van 1,9 tot 4,7 meter.

Hoe kan ik een stapelaar of transpallet huren? 

In enkele eenvoudige stappen kan u via deze pagina een transpallet huren. In eerste instantie kan u in onderstaande lijst een beknopt overzicht terugvinden van de diverse types van stapelaars die Duma Rent te huur aanbiedt. Naast hun type vindt u hier ook de hefcapaciteit en de huurprijzen terug van de elke stapelaar. Als u in de 1ste kolom op het type klikt, komt u terecht op een pagina waar u naast de foto's en de gedetailleerde beschrijving ook een prijsaanvraag kan invullen. Als u meer informatie over de stapelaars wenst, neem dan vrijblijvend contact op met onze verhuuradviseurs op 056 222 111 of vul ons contactformulier in. Wij zullen u helpen bij u uw keuze voor de beste stapelaar.

Naast onze stapelaars verhuurt Duma Rent ook tal van andere hefmachines zoals gewone heftrucks, 4x4 heftrucks, verreikers, roterende verreikers en mobiele laadkaaien.

Tips, verzekering en voorwaarden bij het huren van een stapelaar

  • U wilt een transpallet huren? Lees dan ook even onze praktische tips bij het huren. 
  • Met onze verzekering kan u een transpallet of stapelaar huren met een gerust gemoed! Ontdek alles over onze huurverzekering.
  • U zal een stapelaar huren bij Duma Rent? Raadpleeg dan ook onze algemene verhuurvoorwaarden.


duma rent