Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Mini-gravers < 9 ton
Op rupsen
Tonnage Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Tonnage : 1.1 ton
Tonnage : 1.1 ton
Tonnage : 1.8 ton
Tonnage : 2.6 ton
Tonnage : 2.7 ton
Tonnage : 3.675 ton
Tonnage : 5.5 ton
Tonnage : 8.5 ton
Mini-gravers zijn de aangewezen machines voor het graven van sleuven en funderingen, voor grondwerken en nivellering. Voor afbraakwerken zijn aangepaste toebehoren beschikbaar zoals breekhamers. Voor info over de juiste aanbouwstukken en accessoires, klik op het typenummer in de linkerkolom.

Minigraver huren?

U wilt een minigraver huren? Ontdek dan hieronder het ruime aanbod minigravers die Duma Rent verhuurt. Onze kleine graafmachines met een gewicht van 800 kilogram tot 8 ton kan u huren voor korte of langlopende projecten. Wij beschikken over een grote vloot minigravers van allerhande topmerken zoals Kubota, Bobcat of Takeuchi. Onze minigravers worden standaard geleverd met drie bakken die voorzien zijn van een Verachtert snelwissel. Onze transportdienst staat altijd klaar om uw minigraver tijdig en snel bij u af te leveren en op te halen.

Een grote graafmachine of een minigraver huren?

Een minigraver met een gewicht tot 8 ton is aangewezen voor het graven van sleuven en funderingen, voor grondwerken en nivellering. Voor afbraakwerken zijn aangepaste toebehoren voor de minigravers beschikbaar zoals breekhamers, sloop- en sorteergrijpers. 
De minigravers worden dus algemeen ingeschakeld voor kleinere bouwwerken, grondwerken en tuinbouw. Een kleine graafmachine is zeer geschikt voor een kleine klus. De grote graafmachines vanaf 9 ton worden meestal gehuurd voor grotere bouw- en industriewerken. 

Hoe kan ik een kleine graafmachine huren? 

U vindt hieronder een overzicht van alle minigravers die u bij Duma Rent kan huren. In het algemene overzicht vindt u meer info over de tonnage en de prijzen van elke minigraver. In de detailpagina vindt u de handleiding, de mogelijke accessoires en de technische fiche van elke minigraver. 
U kan een minigraver inhuren door het invullen van de prijsaanvraag op de detailpagina. Twijfelt u over welke minigraver u nodig hebt? Vul dan ons contactformulier in en wij zoeken de minigraver die het beste past bij uw wensen. 
Naast onze minigravers, verhuurt Duma Rent ook over grotere graafmachines van meer dan 9 ton. Raadpleeg ook ons aanbod aan knikwielladers, mini-wielladers, dumpers en walsen. 

Praktische tips: minigraver huren 

U wordt sneller en gerichter geholpen, als uw zich vooraf reeds volgende vragen hebt gesteld als u een minigraver wilt huren: 
  • Voor welke toepassingen gebruik ik de kleine graafmachine? (Wat wil ik juist met de machine doen? Gebruik ik de machine buiten of binnen? Wat is de samenstelling van de last? Wat is het volume van de last? Wat is het gewicht van de last?)
  • Op welke ondergrond komt de Kubota minigraver of andere machine staan? (Hard, Zacht, Oneffen, Vlak)
  • Welke afstanden heb ik rond de werkplek? (Kan ik vlak naast of onder de werkplek staan? Hoeveel vrije ruimte is er rond de werkplek? Wat is de hoogte van de werkplek? Wat is de horizontale afstand tot de werkplek? Moet er over hindernissen heen gewerkt worden?)
  • Welke beperkingen zijn er op de werkplek? (Wat is de breedte van de toegang? Wat is de doorrijhoogte van de toegang? Wat is de draagkracht van de ondergrond?)
  • Waar bevindt de werkplek zich? (Is de werkplek een private werf? Is de werkplek een openbare weg? Dit is van belang voor het eventueel voorzien van een nummerplaat, van een aangepaste verzekering of voor het vereiste rijbewijs.)
Als laatste en ook wel belangrijkste tip: Geef uw reservatie enkele dagen op voorhand door, zodat de levering van uw machine tijdig ingepland wordt. 

Huurtarieven minigraver 

Voor de kosten voor het huren van een minigraver, raadpleegt u het schema hieronder. Hier in vindt u de dag- en weekprijzen. Maar ook dat een Kubota minigraver verschilt in prijs met bijvoorbeeld de Bobcat of de Takeuchi minigravers. De minigraver verhuur prijzen verschillen naar maat en merktype. 

De transportkosten zijn afhankelijk van de afstand tot uw werkplek en het type van de gehuurde machine. Aarzel geen moment en vraag om de transportprijs.  

Uw gemoedsrust perfect verzekerd 

U voert uw werk naar behoren uit, dankzij Duma Rent. Wij bieden u immers een polis aan die u verzekert tegen schade aan onze werktuigen. U hoeft daarvoor niet zelf een makelaar te contacteren. 
U bent verzekerd voor een premie die 10% van het standaard huurtarief bedraagt. U bent dan verzekerd voor ongevalsschade in BelgiŽ en omringde landen. De polis bevat tevens een dekking tegen vandalisme, diefstal, brand, machinebreuk en eventuele ongevallen op de openbare weg. Wij doen hier beroep op een gerenommeerde Europese verzekeringspartner. 
Deze verzekering is verplicht, tenzij u zelf een eigen polis voorlegt. Deze polis moet onze goedkeuring krijgen. 

Openbare weg 

Onze toestellen mogen niet op de openbare weg worden geplaatst, tenzij u beschikt over de nodige vergunning. Of indien de machine is uitgerust met een nummerplaat op aanvraag van de huurder. 

Verplaatsen 

De machines mogen enkel verplaatst worden door de huurder na schriftelijke toestemming van Duma Rent. 

Brandstof 

Wij leveren de machines met een volle brandstoftank. Het bijvullen of vervangen van een gasfles wordt gefactureerd aan de huidige marktprijzen. 

Draaiuren 

De huurprijs per dag omvat zeven draaiuren van de machine. Extra werkuren worden aan de dagprijs gedeeld door zeven aangerekend per uur. 

Werkdagen 

Huren bij Duma Rent gebeurt op basis van vijf werkdagen per week. Indien u de machine ook gebruikt in het weekend, dient u dit de melden. Deze extra dagen worden dan ook in rekening gebracht bij de facturatie. 

Reinigingskost 

Er wordt een reinigingskost en een milieuheffing in rekening gebracht als de machine vuil terugkeert. Dit komt bovenop de kosten voor de huur verreiker. 

BTW 

De prijzen die vermeld zijn op deze website zijn exclusief BTW. In de prijsaanvraag vermelden wij de prijzen inclusief en exclusief BTW. Vraag gratis en direct een prijsaanvraag aan. Voor een snelle huuraanvraag kunt u ons ook mailen.

Betalingsmogelijkheden 

Er is mogelijkheid tot betaling met Bancontact en VISA in onze burelen te Marke.

duma rent