Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Heftrucks alle terrein
Hefcapaciteit 4x4 Hefhoogte Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Hefcapaciteit : 1800 kg
Hefhoogte : 4300 mm
Hefcapaciteit : 2500 kg
Hefhoogte : 4300 mm
Hefcapaciteit : 3000 kg
Hefhoogte : 5500 mm
Hefcapaciteit : 3000 kg
Hefhoogte : 5000 mm
Hefcapaciteit : 5000 kg
Hefhoogte : 5500 mm
Deze heftrucks zijn uitgerust met een vierwielaandrijving en worden ingezet op werven en bij evenementen voor opbouw en aan- of aanvoer van bouwmaterialen. Ze zijn ook bijzonder geschikt voor land- en tuinbouwtoepassingen. Verschillende masttypes beschikbaar. Afmetingen op aanvraag.

Een alle terrein heftruck huren?

U zou graag een 4x4 heftruck huren? Dan bent u bij Duma Rent aan het correcte adres! Wij verhuren een breed gamma aan all-terrain heftrucks van het topmerk Manitou met hefcapaciteiten van 2 tot 8 ton. Deze heftrucks met vierwielaandrijving kunnen zowel ingezet worden op vast als op ruw terrein. U kan een alle terrein heftruck huren voor korte of langdurige projecten. Uw gehuurde alle terrein heftruck wordt door onze transportdienst tijdig en snel bij u afgeleverd en opgehaald. 

Waarom een 4x4 heftruck huren?

Waar de gewone heftrucks en semi-industriŽle vorkheftrucks enkel kunnen gebruikt worden op respectievelijk een vaste en oneffen vaste ondergrond (kiezels, grind), kan u een alle terrein heftruck inzetten op alle mogelijke ondergronden. Vaste ondergrond, kiezelstenen, grind, modder of slijk: een 4x4 heftruck trotseert alle terreinen! De all-terrain vorkliften met hun vierwielaandrijving worden vooral ingezet op werven, evenementen of festivals voor de opbouw, aanvoer en afvoer van bouwmaterialen. Deze 4x4 heftrucks zijn ook uiterst geschikt voor landbouw- en tuinbouwtoepassingen. Onze alle terrein heftrucks beschikken over een triplex mast met variŽrende hefcapaciteiten van 2.000 tot 8.000 kilogram en reikhoogtes van 3,7 tot 8,1 meter. Voor het ruwere werk, huur u dus best een alle terrein heftruck! 

Hoe kan ik een alle terrein heftruck huren?  

Een 4x4 heftruck huren bij Duma Rent is heel simpel. In het onderstaande overzicht vindt u alle 4x4 heftrucks die Duma Rent verhuurt. Naast hun merk en type, vindt u hier ook hun hefvermogen, hun reikhoogte en de huurprijzen terug. Volledigheidshalve dienen we te vermelden dat de laatste 2 machines ook tot het machinetype verreikers behoren. Als u op het type in de 1ste kolom klikt, wordt u automatisch doorverwezen naar een detailpagina waar u de technische fiche en de handleiding van elke alle terrein heftruck kan raadplegen. Op deze pagina hebt u ook de mogelijkheid om een huuraanvraag in te vullen. Als u nog aarzelt welke type 4x4 heftruck u nodig heeft, neem dan even contact op met onze verhuurdienst op het nummer 056 222 111 of vul ons online-contactformulier in. 

U kan niet alleen een 4x4 heftruck of alle terrein heftruck huren bij Duma Rent! Ontdek ook ons gamma aan gewone heftrucks, verreikers, roterende verreikers, grote heftrucks, semi-industriŽle heftrucks, reachtrucks, stapelaars en mobiele laadkaaien. 

Tips, verzekering en voorwaarden bij het huren van een all-terrain heftruck 

  • U zou graag een 4x4 heftruck huren? Bekijk dan ook even onze praktische tips bij het huren. 
  • Door onze verzekering kan u een alle terrein heftruck huren met een gerust gemoed!
  • U gaat een all-terrain heftruck huren bij Duma Rent? Raadpleeg dan ook onze algemene verhuurvoorwaarden.

duma rent