Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Verreikers
Reikhoogte Hefcapaciteit 4x4 Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Hefcapaciteit : 2500 kg
Reikhoogte : 5900 mm
Hefcapaciteit : 3300 kg
Reikhoogte : 6900 mm
Hefcapaciteit : 3000 kg
Reikhoogte : 8850 mm
Hefcapaciteit : 4000 kg
Reikhoogte : 17500 mm
Hefcapaciteit : 3300 kg
Reikhoogte : 9070 mm
Hefcapaciteit : 6000 kg
Reikhoogte : 9000 mm
Hefcapaciteit : 9000 kg
Reikhoogte : 6840 mm
Hefcapaciteit : 13000 kg
Reikhoogte : 10000 mm
Hefcapaciteit : 13500 kg
Reikhoogte : 10000 mm
Hefcapaciteit : 18000 kg
Reikhoogte : 9630 mm
Hefcapaciteit : 23000 kg
Reikhoogte : 10000 mm
Een ideale verreiker voor de handling van diverse materialen op lage ťn grote hoogte. Zowel inzetbaar in de bouw voor dakwerken en constructie als in de industrie en de landbouw. Diverse aanbouwdelen/accessoires zijn beschikbaar volgens de gewenste toepassing (klik op het typenummer in de linkerkolom).

Een Manitou verreiker huren?

U wilt een verreiker huren? Ontdek dan hieronder het grote aanbod aan verreikers die Duma Rent verhuurt. Met werkhoogtes van 6 tot 18 meter en hefcapaciteiten van 2 ton tot 8 ton, vindt u bij Duma Rent zeker de verreiker die u wenst!

U kan onze verreikers huren voor korte, middellange of langdurige projecten. U vindt bij ons alleen de recentste 4x4 verreikers van het topmerk Manitou. Onze eigen transportdienst staat dag en nacht klaar om de verreikers tijdig bij u af te leveren en op te halen.

Waarom een verreiker huren?

Een verreiker is een ideale machine voor de handling van diverse materialen op lage en grote hoogte. Verreikers worden in de bouwsector ingezet voor dak- en constructiewerken. Daarnaast wordt een verreiker ook veel ingeschakeld in de industrie en de landbouw.

Bij alle verreikers zijn er ook diverse aanbouwdelen en accessoires beschikbaar. Van schepbak tot volumebak, van hijshaak tot werkkooi, bij Duma Rent kan u alle toebehoren voor uw verreiker huren.

Hoe kan ik een verreiker huren?

Hieronder vindt u het volledige aanbod aan vaste verreikers die Duma Rent verhuurt. In het algemene overzicht vindt u naast de tarieven ook het type, de werkhoogte en de hefcapaciteit van de verreikers terug. Voor een gedetailleerd overzicht van alle verreikers, dient u te klikken op het type.

Op de detailpagina vindt u de technische fiche, de handleiding en de mogelijke accessoires van elke verreiker terug. Op elke pagina kan u de gewenste verreiker huren via het invullen van de prijsaanvraag. Als u nog niet onmiddellijk weet welke verreiker het best strookt met uw wensen, vul dan ons contactformulier in en wij stellen u de gepaste verreiker voor.

Naast onze vaste verreikers, beschikt Duma Rent ook over roterende verreikers, gewone heftrucks, semi-industriŽle heftrucks of 4x4 heftrucks.

Praktische tips: verreiker huren

U wordt sneller en gerichter geholpen, als uw zich vooraf reeds volgende vragen hebt gesteld als u een verreiker wilt huren:

  • Voor welke toepassingen gebruik ik de verreiker? (Wat wil ik juist met de machine doen? Gebruik ik de machine buiten of binnen? Wat is de samenstelling van de last? Wat is het volume van de last? Wat is het gewicht van de last? 
  • Op welke ondergrond komt de verreiker te staan? (Hard, Zacht, Oneffen, Vlak)
  • Welke afstanden heb ik rond de werkplek? (Kan ik vlak naast of onder de werkplek staan? Hoeveel vrije ruimte is er rond de werkplek? Wat is de hoogte van de werkplek? Wat is de horizontale afstand tot de werkplek? Moet er over hindernissen heen gewerkt worden?)
  • Welke beperkingen zijn er op de werkplek? (Wat is de breedte van de toegang? Wat is de doorrijhoogte van de toegang? Wat is de draagkracht van de ondergrond?)
  • Waar bevindt de werkplek zich? (Is de werkplek een private werf? Is de werkplek een openbare weg? Dit is van belang voor het eventueel voorzien van een nummerplaat, van een aangepaste verzekering of voor het vereiste rijbewijs.)

Als laatste en ook wel belangrijkste tip: Geef uw reservatie enkele dagen op voorhand door, zodat de levering van uw machine tijdig ingepland wordt.

Huurtarieven verreiker

De huurkosten voor JCB verreikers, Manitou verreikers, Merlo verreikers of een roterende verreiker vindt u in onderstaand schema. De verreiker verhuur prijs, hangt af van het aantal dagen of weken en het merk van de verreiker.

De transportkosten zijn afhankelijk van de afstand tot uw werkplek en het type van de gehuurde machine. Aarzel geen moment en vraag om de transportprijs voor verreikers.

Uw gemoedsrust perfect verzekerd

U voert uw werk naar behoren uit, dankzij Duma Rent. Wij bieden u immers een polis aan die u verzekert tegen schade aan onze werktuigen. U hoeft daarvoor niet zelf een makelaar te contacteren.

U bent verzekerd voor een premie die 10% van het standaard huurtarief bedraagt. U bent dan verzekerd voor ongevalsschade in BelgiŽ en omringde landen. De polis bevat tevens een dekking tegen vandalisme, diefstal, brand, machinebreuk en eventuele ongevallen op de openbare weg. Wij doen hier beroep op een gerenommeerde Europese verzekeringspartner.

Deze verzekering is verplicht, tenzij u zelf een eigen polis voorlegt. Deze polis moet onze goedkeuring krijgen. Wilt u de verzekeringspolis bekijken? Klik dan hier.

Algemene huurvoorwaarden

Een verreiker is te huur bij Duma Rent onder een aantal algemene voorwaarden. U vindt onze algemene voorwaarden op deze website.

Openbare weg

Onze toestellen mogen niet op de openbare weg worden geplaatst, tenzij u beschikt over de nodige vergunning. Of indien de machine is uitgerust met een nummerplaat op aanvraag van de huurder.

Verplaatsen

De machines mogen enkel verplaatst worden door de huurder na schriftelijke toestemming van Duma Rent.

Brandstof

Wij leveren de machines met een volle brandstoftank. Het bijvullen of vervangen van een gasfles wordt gefactureerd aan de huidige marktprijzen.

Draaiuren

De huurprijs per dag omvat zeven draaiuren van de machine. Extra werkuren worden aan de dagprijs gedeeld door zeven aangerekend per uur.

Werkdagen

Huren bij Duma Rent gebeurt op basis van vijf werkdagen per week. Indien u de machine ook gebruikt in het weekend, dient u dit de melden. Deze extra dagen worden dan ook in rekening gebracht bij de facturatie.

Reinigingskost

Er wordt een reinigingskost en een milieuheffing in rekening gebracht als de machine vuil terugkeert. Dit komt bovenop de kosten voor de huur verreiker.

BTW

De prijzen die vermeld zijn op deze website zijn exclusief BTW. In de prijsaanvraag vermelden wij de prijzen inclusief en exclusief BTW. Vraag gratis en direct een prijsaanvraag aan. Voor een snelle huuraanvraag kunt u ons ook mailen. Klik hier om een e-mail te sturen!

Betalingsmogelijkheden

Er is mogelijkheid tot betaling met Bancontact en VISA in onze burelen te Marke. Via deze link kunt u onze algemene voorwaarden en de algemene interprofessionele voorwaarden consulteren voor de verhuur van verreikers.

duma rent