Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Knikwielladers
Capaciteit liter Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Capaciteit_liter : 1000 l
MECALAC AS900 (draai
1000 l. €175 €860 € 645/w.
Capaciteit_liter : 1000 l
Capaciteit_liter : 1600 l
Capaciteit_liter : 3600 l
Capaciteit_liter : 4200 l
Deze frontladers zijn bijzonder geschikt voor het laden van bulkmaterialen, het verplaatsen van materialen en voor grondwerken zoals nivelleren en ophogen.

Wiellader huren?

U wenst een wiellader te huren? Ontdek dan hieronder het ruime gamma aan wielladers die Duma Rent verhuurt voor korte, middellange of langdurige projecten. Wij verhuren de recentste wielladers van allerhande topmerken zoals Mecalac, Terex, Volvo en Caterpillar. Met laadbakcapaciteiten van 700 tot 4.200 Liter vindt u bij Duma Rent altijd de geschikte wiellader! Onze transportdienst staat altijd klaar om uw wiellader stipt bij u af te leveren en op te halen.

Waarom een wiellader huren?

De grote wielladers op banden worden vooral gebruikt bij grondverzet zoals het nivelleren of ophogen. Daarnaast is een wiellader ook uitermate geschikt voor het laden van bulkmaterialen en het verplaatsen van zware & grote hoeveelheden materiaal zoals puin. Onze grote wielladers zijn voorzien van een knikbesturing of knikarm waardoor deze grondverzetmachine heel wendbaar is. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal, kan u kiezen tussen wielladers met bakken van 700 tot 4.200 Liter.

Hoe kan ik een wiellader huren?

In de bovenstaande tabel vindt u de diverse types van wielladers die u bij Duma Rent kan huren. Bij elke wiellader vindt u naast het type ook de laadbakcapaciteit (uitgedrukt in liter) en de prijzen terug. Als u op het type klikt, kan u de detailpagina van elke wiellader raadplegen. Hier kan u naast de technische fiche en de handleiding, ook een specifieke prijsaanvraag indien voor het huren van de gekozen wiellader. Indien u nog meer informatie wenst over onze wielladers, dan kan u ons altijd telefonisch bereiken via 056 222 111. Daarnaast kan u ook uw noden en wensen invullen op ons contactformulier.

Naast ons ruim aanbod aan grote wielladers, kan u bij Duma Rent ook mini-wielladers huren. Daarnaast verhuurt Duma Rent ook over tal van andere bouw- en grondverzetmachines zoals graafkranen, mini-gravers, dumpers en walsen. 

Tips, verzekering en voorwaarden bij het huren van een wiellader

  • U wilt een wiellader huren? Lees dan ook even onze praktische tips bij het huren.
  • Met onze verzekering kan u een wiellader huren met een gerust gemoed! Ontdek alles over onze huurverzekering.
  • U zal een wiellader huren bij Duma Rent? Raadpleeg dan ook onze algemene verhuurvoorwaarden.

duma rent