Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Hoogwerkers op bestelwagen en pick-up - rijbewijs B
Werkhoogte 4x4 Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Werkhoogte : 12,50 m
Draagverm. : 120 kg
KLUBB KAT42 PICK-UP

13,20 m.
4x4 €230 €800 € 675/w.
Werkhoogte : 13,20 m
Draagverm. : 200 kg
Werkhoogte : 13,80 m
Draagverm. : 200 kg
De KLUBB hoogwerkers zijn verkrijgbaar op bestelwagen en op terreinwagen. Hun bedrijfsgewicht is lager dan 3,5 ton zodat een rijbewijs B volstaat. De KLUBB K32 en K38 hebben een ECO pack waardoor ze ook volledig electrisch kunnen werken. Het model K38 beschikt over extra stabilisatoren zodat er met een groter gewicht kan worden gewerkt wanneer deze worden opengezet. Als optie is er ook een houder voor de ladder aanwezig op de zijkant.

 

Een hoogwerker op bestelwagen of pick-up (rijbewijs b) huren?

Praktische tips bij het huren

Bij uw aanvraag om een machine te huren, kunnen wij u sneller en gerichter helpen als u zich vooraf reeds volgende vragen hebt gesteld:

 • Welke toepassing?
  (Wat wil ik precies met de machine doen? Zal ik deze binnen of buiten gebruiken? Wat is de samenstelling, het volume en het gewicht van de last?)
 • Welke ondergrond?
  (Hard of zacht, vlak of oneffen?)
 • Welke ruimte?
  (Kan ik vlak naast of onder de werkplek staan? Hoeveel vrije ruimte is er rond de werkplek? Wat is de hoogte van en de horizontale afstand tot de werkplek? Moet er over hindernissen heen gewerkt worden?)
 • Welke beperkingen?
  (Wat is de breedte van de toegang, de doorrijhoogte en de draagkracht van de ondergrond?)
 • Welke werkplek?
  (Betreft het een private werf of een openbare weg? Dit is van belang voor het eventueel voorzien van een nummerplaat, van een aangepaste verzekering en voor het vereiste rijbewijs.) 

Geef uw reservatie enkele dagen op voorhand door, zodat de levering van uw machine tijdig kan worden ingepland.

De transportkosten zijn afhankelijk van de afstand tot de werkplek en van het type van de gehuurde machine. Aarzel niet om de juiste transportprijs aan te vragen.

Indien gewenst komen wij graag bij u op werfbezoek, zodat we het juiste advies kunnen voorzien om de werkzaamheden op de meest veilige en economisch interessante manier uit te voeren. Zo kunnen wij ook een gepaste offerte op maat aanbieden.
 

duma rent