Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638

Bijtanken wordt Opladen

Ook bij Duma Rent is de transitie ingezet

De elektrificatie van het verkeer wordt ook stilaan doorgetrokken op de werkvloer. Ook bij Duma Rent is de transitie al geruime tijd ingezet. Vooral bij machines voor binnengebruik, waar dieselmachines vaak geluidsoverlast veroorzaken en geur en trillingen produceren, worden deze nu vervangen door krachtige accu-machines.

Kosten: brandstof versus opladen

Onze batterij aangedreven machines worden met een volle accu afgeleverd bij de klant, en dienen na afloop van het werk terug opgeladen te worden zodat de machine weer ingezet kan worden. We ontvangen dan ook—indien mogelijk—die graag met een volle accu terug.
Dit wordt vaak nagelaten daar men ofwel niet voldoende stroomcapaciteit heeft, of geen tijd heeft om de machine voldoende op te laden. In dit geval kan Duma Rent instaan voor het volladen van de accu, maar dan zal dit als meerkost aan de huurder worden doorgerekend op de eindfactuur.
Deze handling is net hetzelfde als met fossiele brandstof, waarbij het volledig voltanken gebeurd bij vertrek én terugkomst van de machine, en waar een forfaitaire prijs in rekening wordt gebracht die  10% bedraagt van de dagprijs (zie prijslijst) van de machine.

Zo draagt Duma Rent ook stilaan bij aan een gezondere werkomgeving én verkleint zo tevens de ecologische voetafdruk.

duma rent